16. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR LIMAČA “DR. ANĐELKO VIŠIĆ” Bjelovar 16-17.06.2018

Nogometna škola “Dr. Anđelko Višić”, Nogometnog kluba “Bjelovar”, organizira

16. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR LIMAČA “DR. ANĐELKO VIŠIĆ”.

za

starosne kategorije U-10 ( 2008. i mlađi )
starosne kategorije U-9 ( 2009. i mlađi )

Turnir se održava u čast poginulom hrvatskom branitelju i bivšem igraču NK Bjelovara Dr. Anđelku Višiću po kome naša Nogometna škola nosi ime. Prošle godine na turniru je nastupilo 36 ekipa iz svih krajeva Hrvatske te sportski prijatelji iz Bosne i Hercegovine. Na proteklih 15 turnira nastupale su ekipe: GNK DINAMO, NK OSIJEK, NK LOKOMOTIVA, NK ZADAR, NK SLAVEN BELUPO, NK VARAŽDIN, NK INTER, NK SESVETE, HNK DUBROVNIK, NK ŠIBENIK, NK MEĐIMURJE, HNK CIBALIA, HNK VUKOVAR, klubovi iz Bosne i Hercegovine FK SPORT TEAM Banja Luka i FK BORAC Jelah kao i mnogi drugi klubovi iz zemlje i inozemstva.

Ove godine turnir se održava u dva dana 16. i 17.06.2018. godine (subota i nedjelja):
– 16.06.2018. ( SUBOTA ) – razigravanje po grupama
– 17.06.2018. ( NEDJELJA ) – završna faza ( četvrtfinala, polufinala, finala )

– Kotizacija za turnir iznosi 400,00 kn po ekipi.
– Ukoliko klub nastupa s više ekipa kotizacija iznosi 300,00 kn po ekipi.

Utakmice se igraju na travnatom terenu dimenzija 60×40 metara, na tri terena, od kojih su dva s prirodnom, a jedan s umjetnom travom. U obje konkurencije na turniru sudjeluje 16 ekipa podjeljene u četri skupine po četri ekipe tako da će svaka ekipa odigrati najmanje 3 utakmice koje se igraju sistemom 6 igrača + golman. Trajanje utakmica po grupama je (2×15 min. s pauzom od 2 min.), a završnice (2×20 min. s pauzom od 5 min.). Organizator je osigurao pehare i medalje za ekipe koje osvoje jedno od prva tri mjesta, kao i nagrade za najbolje pojedince u obje kategorije. Svaka ekipa može brojati maksimalno 15 igrača te svi igrači moraju imati sportske iskaznice s valjanim ovjerenim liječničkim pregledom.

Na svim dosadašnjim turnirima kao i na ovogodišnjem domaćin osigurava besplatan smještaj za sve klubove koji ga zatraže. Pojedinosti oko smještaja klubovi dogovaraju direktno s organizatorom turnira. Nudimo i mogućnost organizacije obroka za sve sudionike i njihove goste, po promotivnim cijenama, uz najavu broja korisnika .

Ove godine turnir se održava u sklopu turističke, kulturne i zabavne manifestacije „TEREZIJANE“ u spomen na osnivačicu grada Bjelovara, caricu Mariju Tereziju. Manifestacija kroz oba dana nudi različite koncerte u centru grada, nastupe uličnih artista, sportska natjecanja i druge zabavne sadržaje.

Molimo Vas da Vaše prijave za turnir pošaljete najkasnije do 01.06.2018. na našu e-mail adresu: nk.bjelovar@gmail.com.

Za sva pitanja vezana uz turnir možete se obratiti tajniku NK Bjelovara, gospodinu Igoru Blagojeviću na broj mobitela 098/749-699 ili voditelju Nogometne škole „Dr. Anđelko Višić“, gospodinu Marku Ćuriću na broj mobitela 098/ 516-388.

 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

Birthday