5. međunarodni memorijalni nogometni turnir “DRAGO STANKOVIĆ – JOLE” – Karlovac 29.04-01.05.2017

Poštovani,
pozivamo vas ovim putem na sudjelovanje na tradicionalnom
5. međunarodnom memorijalnom nogometnom turniru „Drago Stanković – Jole“ koji će se održati 29. travnja – 01. svibnja 2017. na igralištu Nk Ilovac Karlovac u Ilovačkoj šumi, Zagrebačka 17b, u kategorijama minića U-7 tj. za dječake i djevojčice rođene 2010. godine i mlađe dana 29. travnja, prstića U-9 tj. za dječake rođene 2008. godine i mlađe dana 30. travnja i u kategoriji limača U-11 , odnosno dječake rođene 2006. godine i mlađe dana 01. svibnja.
Turnir će se održati u spomen na legendarnog igrača i djelatnika Nk Ilovac Dragu Stankovića-Jolu, koji je nakon više od 50 godina provedenih u klubu preminuo 2011. godine.
Ovaj turnir zamišljen je kao prilika za druženje i zabavu svih igrača uz sportska nadmetanja te je uz bogatu ponudu hrane i pića pripremljen zanimljiv zabavni sadržaj za najmlađe.
Rado ćemo vas ugostiti na našem igralištu, smještenom u okruženju stoljetne hrastove šume, na idealnoj lokaciji za aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena kako djece tako i roditelja!
Za četiri najbolje ekipe i najistaknutije pojedince turnira u oba uzrasta osigurali smo pehare i medalje, te trofej za fair-play.
Turnir se igra na podlozi sa prirodnom travom, loptom veličine 4, na golove dimenzija 5×2 m, na polovici nogometnog igrališta uz 8 igrača u polju plus vratar u uzrastima prstića i limača, dok se u uzrastu minića igra na skraćenom terenu (25×40 m) sa 6 igrača u polju plus vratar. Svaka ekipa može prijaviti max. 15 igrača uz obavezno predočenje sportskih iskaznica.
Kotizacija iznosi 400 kn po ekipi.

Prijave su otvorene zaključno do 23. travnja, dok će raspored i satnica turnira biti objavljeni do 25. travnja.
Ovisno o broju prijavljenih ekipa, bit će ždrijebane grupe, a nakon grupa turnir će se igrati kup-sistemom tako da svaka prijavljena ekipa ima zagaranitiranih nekoliko utakmica u skupini.
U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš poziv srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se vašem dolasku!

KONTAKT: djecjinogomet@gmail.com

Subjekt: Turnir Ilovac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Birthday