6. međunarodni memorijalni nogometni turnir „Drago Stanković – Jole” – Karlovac 29.4-01.05.2018

Poštovani,
pozivamo vas ovim putem na sudjelovanje na tradicionalnom
6. međunarodnom memorijalnom nogometnom turniru „Drago Stanković – Jole“ koji će se održati 29. travnja i 01. svibnja 2018. na igralištu Nk Ilovac Karlovac u Ilovačkoj šumi, Zagrebačka 17b, u kategorijama minića U-7 (2011. godište i mlađi) i prstića U-9 (2009. godište i mlađi) dana 29. travnja i u kategoriji limača U-11 , (2007. godište i mlađi) dana 01. svibnja.
Turnir će se održati u spomen na legendarnog igrača i djelatnika Nk Ilovac Dragu Stankovića-Jolu, koji je nakon više od 50 godina provedenih u klubu preminuo 2011. godine.
Ovaj turnir zamišljen je kao prilika za druženje i zabavu svih igrača uz sportska nadmetanja te je uz bogatu ponudu hrane i pića pripremljen zanimljiv zabavni sadržaj za najmlađe.
Rado ćemo vas ugostiti na našem igralištu, smještenom u okruženju stoljetne hrastove šume, na idealnoj lokaciji za aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena kako djece tako i roditelja!
Za četiri najbolje ekipe i najistaknutije pojedince turnira osigurali smo pehare i medalje, te trofej za fair-play.
Turnir se igra na podlozi sa prirodnom travom, loptom veličine 4, na golove dimenzija 5×2 m, na polovici nogometnog igrališta uz 8 igrača u polju plus vratar u uzrastima prstića i limača, dok se u uzrastu minića igra na skraćenom terenu (25×40 m) sa 6 igrača u polju plus vratar. Svaka ekipa može prijaviti max. 15 igrača uz obavezno predočenje sportskih iskaznica.
Kotizacija iznosi 400 kn po ekipi, prijave kao i sve potrebne informacije možete dobiti na br. mob. 095/197-4409, kao i na facebook stranici kluba www.facebook.com/NogometniKlubIlovac. Prijave su otvorene zaključno do 20. travnja, dok će raspored i satnica turnira biti objavljeni do 23. travnja.
Ovisno o broju prijavljenih ekipa, bit će ždrijebane grupe, a nakon grupa turnir će se igrati kup-sistemom tako da svaka prijavljena ekipa ima zagaranitiranih nekoliko utakmica u skupini.
U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš poziv srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se vašem dolasku!

One response to “6. međunarodni memorijalni nogometni turnir „Drago Stanković – Jole” – Karlovac 29.4-01.05.2018”

  1. stipe kardum says:

    Može pozivnica i propozicije na mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Birthday