7. Međunarodni memorijalni turnir DRAGO STANKOVIĆ-JOLE – Karlovac 27.-28.04.2019

Pozivamo vas ovim putem na sudjelovanje na tradicionalnom 7. međunarodnom memorijalnom nogometnom turniru „Drago Stanković – Jole“ koji će se održati 27. i 28. travnja 2019. na igralištu Nk Ilovac Karlovac uIlovačkoj šumi, Zagrebačka 17b, u kategorijama minića U-7 (2012.godište i mlađi) i prstića U-9 (2010. godište i mlađi) dana 28. travnja i ukategoriji limača U-11 , (2008. godište i mlađi) dana 27. travnja.
Turnir će se održati u spomen na legendarnog igrača i djelatnika Nk Ilovac Dragu Stankovića-Jolu, koji je nakon više od 50 godina provedenih u klubu preminuo 2011. godine.
Ovaj turnir zamišljen je kao prilika za druženje i zabavu svih igrača uz sportska nadmetanja te je uz bogatu ponudu hrane i pića pripremljen zanimljiv zabavni sadržaj za najmlađe.
Rado ćemo vas ugostiti na našem igralištu, smještenom u okruženju stoljetne hrastove šume, na idealnoj lokaciji za aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena kako djece tako i roditelja!
Za četiri najbolje ekipe i najistaknutije pojedince turnira osigurali smo pehare i medalje, te trofej za fair-play.
Turnir se igra na podlozi sa prirodnom travom, loptom veličine 4, na golove dimenzija 5×2 m, na polovici nogometnog igrališta uz 8 igrača u polju plus vratar uuzrastima prstića i limača, dok se u uzrastu minića igra na skraćenom terenu (25x40m) sa 6 igrača u polju plus vratar. Svaka ekipa može prijaviti max. 15 igrača uz
obavezno predočenje sportskih iskaznica.
Kotizacija iznosi 400 kn po ekipi, prijave kao i sve potrebne informacije možete dobiti na br. mob. 095/197-4409, kao i na facebook stranici kluba www.facebook.com/NogometniKlubIlovac . Prijave su otvorene zaključno do 20. travnja, dok će raspored i satnica turnira biti objavljeni do 23. travnja.
Ovisno o broju prijavljenih ekipa, bit će ždrijebane grupe, a nakon grupa turnir će se igrati kup-sistemom tako da svaka prijavljena ekipa ima zagaranitiranih
nekoliko utakmica u skupini.
U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš poziv srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se vašem dolasku!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Birthday