SMJEŠTAJ I CIJENE – ACCOMMODATION AND PRICES

SMJEŠTAJ ZA IGRAČE
Hotel Hollywood ****
Hotel BM ****
Hotel Bosna 1 ***
Hotel Radon Plaza *****

CIJENA ARANŽMANA
110€ – 3 puna pansiona (uključeno korištenje bazena – ostali hotelski sadržaji uz nadoplatu –biljar, kuglana, Internet caffe…)  TRENER svake ekipe i VOZAC kluba imaju besplatno !!!!!!!!!

CIJENA ZA RODITELJE I OSTALE GOSTE:
Noćenje sa doručkom – 30€
Puni pansion (3x) – 130€

Smještaj za roditelje je osiguran u  Hotelu BM International****, Hotelu Radon Plaza ***** , Hotelu Bosna 1 , te u Hotelu Hollywood **** – ukoliko bude mogućnosti zbog prioritetnog smještaja ekipa

HOTEL HOLLYWOOD

Hotel je udaljen od dvorane KSC Ilidža manje od 50m a od MG MAS-a cca 3 km. Nalazi se na 100m od početka Velike Aleje, koja vodi do jednog od najvećih prirodnih bogatstava Sarajeva – Vrela Bosne, a koja je okupljalište mladih i zelena oaza na kojoj svakodnevno treniraju sarajevski sportaši.
Hotel Holywood raspolaže sa 418 izuzetno prostrano i luksuzno opremljenih soba i apartmana. TV SAT i lokalna, telefon, wireless internet konekcija. Kupaonice sa saunom ili hidromasažnom kadom ili hidromasažnim stubom (po izboru), sušilo za kosu, i ostale pogodnosti najvišeg standarda.
Sadržaji
Tri restorana sa preko 1100 mjesta, kafe slastičarna (60 mjesta), internet kafe sa 12 komjutera, bazen, sauna, whirpooli, masaža, solarij, sportska dvorana (standard rukometnog igrališta), bowling centar (kuglana sa 4 staze), garaža, parking, parking za autobuse sa 12 mjesta.
Doručak i pansionska ishrana – toplo-hladni buffet, izuzetno bogata ponuda nacionalne internacionalne i mediteranske kuhinje.
Kontrolirani ulaz, video nadzor i fizičko obezbjeđenje (24/7).

110 111 112 113 114 115 116

HOTEL RADON PLAZA

Hotel je udaljen od dvorane KSC Ilidža od oko 2 km a od MG MAS-a cca 500 m. Nalazi se na zapadnom ulasku u grad Sarajevo, mirnom dijelu grada u kome se možete opustiti i uživati u čarima koje pruža ovaj renomirani hotel.
Hotel ima 117 soba, funkcionalnog i elegantnog dizajna, opremljene po najvišim standardima. Osnovni kriterij za opremanje soba bio je udobnost i prijatna atmosfera.
Sadržaji
Vrhunski tim kuhara pažljivo će odabrati i predložiti jedan od mnogobrojnih specijaliteta kojima se ponosi ova kuhinja.
Možemo tvrditi da svježe i pomno odabrane namirnice dolaze u ruke pravih majstora svoga zanata.
Kontrolirani ulaz, video nadzor i fizičko obezbjeđenje (24/7).

rad4 rad5 rad6 RADON3 RADON4 RADON5 RADON6 RADON7 RADON8 RADON9 RADON11 RADON12 RADON13 RADON14

HOTEL BM INTERNATIONAL

44 FFG GHJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Birthday