7. međunarodni memorijalni turnir Drago Stanković Jole – NK Ilovac – Karlovac 24.-25.04.2021

Pozivamo Vas ovim putem na sudjelovanje na tradicionalnom

7. međunarodnom memorijalnom nogometnom  turniru „Drago Stanković – Jole“ koji će se održati 24. – 25. travnja 2021. na igralištu Nk Ilovac Karlovac u Ilovačkoj šumi, Zagrebačka 17b, u kategoriji limača U-11  (2010. godište i mlađi)  u nedjelju 25. travnja i u kategoriji prstića U-9 (2012. godište i mlađi) te minića U-7 (2014. godište i mlađi)u subotu  24. travnja 2021.

Turnir će se održati u spomen na legendarnog igrača i djelatnika Nk Ilovac Dragu Stankovića-Jolu, koji je nakon više od 50 godina provedenih u klubu preminuo 2011. godine.

Ovaj turnir zamišljen je kao prilika za druženje i zabavu svih igrača uz sportska nadmetanja te je uz bogatu ponudu hrane i pića pripremljen zanimljiv zabavni sadržaj za najmlađe.

Rado ćemo vas ugostiti na našem igralištu, smještenom u okruženju stoljetne hrastove šume, na idealnoj lokaciji za aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena kako djece tako i roditelja!

Za četiri najbolje ekipe i najistaknutije pojedince turnira osigurali smo pehare i medalje, te trofej za fair-play.

Turnir se igra na podlozi sa prirodnom travom, loptom veličine 4, na golove dimenzija 5×2 m na polovici nogometnog igrališta uz 8 igrača u polju plus vratar u uzrastima prstića i limača, dok se u uzrastu minića igra na skraćenom terenu (25×40 m) sa 6 igrača u polju plus vratar. Svaka ekipa može prijaviti max. 15  igrača uz obavezno predočenje sportskih iskaznica.

Kotizacija iznosi 400 kn po ekipi, prijave kao i sve potrebne informacije možete dobiti na br. mob. 098/965-7713, kao i na facebook stranici kluba www.facebook.com/NogometniKlubIlovac. Prijave su otvorene zaključno do 18. travnja, dok će raspored i satnica turnira biti objavljeni do 20. travnja

Ovisno o broju prijavljenih ekipa, bit će ždrijebane grupe, a nakon grupa turnir će se igrati kup-sistemom tako da svaka prijavljena ekipa ima zagaranitiranih nekoliko utakmica u skupini.

U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš poziv srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se vašem dolasku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Birthday